Kirkkokatu 21, Oulu

Oulun Kirkkokatu

Loistava sijainti Oulun keskustassa

 • Kiinteistön keskeinen sijainti takaa Oulun keskustan kattavat palvelut sekä erinomaisen kulkuyhteyden kävelijöille, pyöräilijöille ja autoilijoille. Ja autoille löytyy lämmin pysäköintihalli.

Hero Content Image

Laadukkaat liike- ja toimistotilat

 • Kirkkokatu 21 tarjoaa 3328 m2 edestä laadukasta liike- ja toimistotilaa.

Hero Content Image

  Oulun Kirkkokatu

  Kirkkokatu 21 sijaitsee Oulun ydinkeskustassa kävelykatujen Rotuaarin ja Kauppurienkadun kulmassa. Keskeisen sijainnin ansiosta läheltä löytyvät kattavat ja monipuoliset keskustan palvelut.

  Kirkkokadulle on hyvät kulkuyhteydet sekä julkisella liikenteellä että autolla. Lämmin pysäköintihalli sijaitsee talon alla. Kokonaisuudessaan kiinteistö tarjoaa 3328 m2 liike- ja toimistotilaa.

  Eläviä kaupunkikeskustoja tarjoaa Agore.fi
  Jussi Mattila

  Jussi Mattila

  +358 50 307 5245

  jussi.mattila@trevian.fi

  Kysy kohteesta ja vapaista toimitiloista

  Haluan tietää lisää Kirkkokadun tilavaihtoehdoista

  Onko kiinteistö Kirkkokadun sijainti yrityksellesi erinomainen, mutta juuri nyt ei ole sinulle sopivaa liiketilaa vapaana? Jätä meille yhteystietosi ja me ilmoitamme sinulle, kun sopiva liiketila kohteesta vapautuu. Kerro viestissäsi minkälaista tilaa etsit, minkälaiseen liiketoimintaan sen tulee sopia ja mikä on pinta-alan kokoluokka. Ilmoitamme sinulle heti, kun uusi sopiva tila on vapautumassa.

  Tilojen vuokraus

  Kun tarvitset liike- tai toimistotilaa, kannattaa katsoa ensin Trevianin tarjonta. Käänny puoleemme, autamme mielellämme.

  Kiinteistövarainhoito

  Ainutlaatuinen täyden palvelun kiinteistövarainhoito, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi. Meillä on vahva paikallistuntemus, vakiintunut maine ja yhteys tärkeisiin päätöksentekijöihin.

  Kiinteistösijoittaminen

  Räätälöityjä kiinteistösijoituspalveluita juuri sinulle. Alun analysoinnista strukturointiin ja pääoman hankintaan. Lisäksi tuemme due diligence -prosessin läpiviennissä ja dokumentaatiossa.