Kallisenkaarre 5, Oulu

Kallisenkaarre, Oulu

Poikkeuksellinen sijainti

 • Kallisenkaarre sijaitsee Limingantullin kaupallisessa keskittymässä. Kiinteistöstä on suora näkymä vilkkaalle Limingantielle. Autoilijoille on autopaikkoja pihalla 250kpl.

Hero Content Image

Monipuoliset ja muunneltavat tilat

 • Kallisenkaarre tarjoaa katutason myymälä-, huolto-, logistiikka- ja varastotilaa yhteensä 6 500 m2 edestä. Tilat on mahdollista jakaa osiin.

Hero Content Image

  Oulun Kallisenkaarre

  Kallisenkaarteen kiinteistö sijaitsee Oulun Limingantullissa, asiakasvirtojen ytimessä. Kiinteistö näkyy suoraan vilkkaalle Limingantielle. Kiinteistössä on niin myymälä-, huolto-, logistiikka- että varastotilaa. Yhteensä tilaa on 6 500 m2 katutasossa. Yläkerrassa on lounaskahvila ja sosiaalitiloja. Pihalla on runsaasti parkkipaikkoja.

  Eläviä kaupunkikeskustoja tarjoaa Agore.fi
  Jussi Mattila

  Jussi Mattila

  +358 50 307 5245

  jussi.mattila@trevian.fi

  Kysy kohteesta ja vapaista toimitiloista

  Haluan tietää lisää Kallisenkaarteen tilavaihtoehdoista

  Onko kiinteistö Kallisenkaarteen sijainti yrityksellesi erinomainen, mutta juuri nyt ei ole sinulle sopivaa liiketilaa vapaana? Jätä meille yhteystietosi ja me ilmoitamme sinulle, kun sopiva liiketila kohteesta vapautuu. Kerro viestissäsi minkälaista tilaa etsit, minkälaiseen liiketoimintaan sen tulee sopia ja mikä on pinta-alan kokoluokka. Ilmoitamme sinulle heti, kun uusi sopiva tila on vapautumassa.

  Tilojen vuokraus

  Kun tarvitset liike- tai toimistotilaa, kannattaa katsoa ensin Trevianin tarjonta. Käänny puoleemme, autamme mielellämme.

  Kiinteistövarainhoito

  Ainutlaatuinen täyden palvelun kiinteistövarainhoito, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi. Meillä on vahva paikallistuntemus, vakiintunut maine ja yhteys tärkeisiin päätöksentekijöihin.

  Kiinteistösijoittaminen

  Räätälöityjä kiinteistösijoituspalveluita juuri sinulle. Alun analysoinnista strukturointiin ja pääoman hankintaan. Lisäksi tuemme due diligence -prosessin läpiviennissä ja dokumentaatiossa.