Kauppakatu 40, Lappeenranta

Galleria

Huippusijainti Lappeenrannan ydinkeskustassa

 • Galleriaan on helppo tulla kävellen, julkisilla tai autolla tilavaan parkkihalliin. Rautatieasemalle ja matkakeskukseen kävellen 10 min.

Hero Content Image

Laajin valikoima liikkeitä ja palveluita

 • Galleriasta löytyy kansainvälisiä muotiliikkeitä sekä laadukkaita pankki-, vakuutus- ja lääkäripalveluita arjen hoitoon.

Hero Content Image

  Kauppakeskus Galleria

  Kauppakeskus Galleria sijaitsee Lappeenrannan ydinkeskustassa. Muotitarjontaa täydentävät monipuoliset pankki-, vakuutus- ja lääkäripalvelut. Galleriasta löytyvät mm. H&M, KappAhl, Lindex, Nordea, Mehiläinen ja LähiTapiola.

  Gallerian liikkeet sijoittuvat kolmeen kerrokseen ja kauppakeskuksen alla on tilava kaksikerroksinen pysäköintihalli. Kauppakeskus on avattu vuonna 2007.

  Eläviä kaupunkikeskustoja tarjoaa Agore.fi

   

  Sari Mustapää

  Sari Mustapää

  +358 40 822 5488

  sari.mustapaa@trevian.fi

  Kysy kohteesta ja vapaista toimitiloista

  Haluan tietää lisää Gallerian tilavaihtoehdoista

  Onko kauppakeskus Gallerian sijainti yrityksellesi erinomainen, mutta juuri nyt ei ole sinulle sopivaa liiketilaa vapaana? Jätä meille yhteystietosi ja me ilmoitamme sinulle, kun sopiva liiketila kohteesta vapautuu. Kerro viestissäsi minkälaista tilaa etsit, minkälaiseen liiketoimintaan sen tulee sopia ja mikä on pinta-alan kokoluokka. Ilmoitamme sinulle heti, kun uusi sopiva tila on vapautumassa.

  Tilojen vuokraus

  Kun tarvitset liike- tai toimistotilaa, kannattaa katsoa ensin Trevianin tarjonta. Käänny puoleemme, autamme mielellämme.

  Kiinteistövarainhoito

  Ainutlaatuinen täyden palvelun kiinteistövarainhoito, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi. Meillä on vahva paikallistuntemus, vakiintunut maine ja yhteys tärkeisiin päätöksentekijöihin.

  Kiinteistösijoittaminen

  Räätälöityjä kiinteistösijoituspalveluita juuri sinulle. Alun analysoinnista strukturointiin ja pääoman hankintaan. Lisäksi tuemme due diligence -prosessin läpiviennissä ja dokumentaatiossa.