07.06.2022 

/ Jaa

Agore on myynyt Kauppakeskus Manskin Kouvolan Yrityspalvelutalo Oy:lle

Trevian Asset Managementin hallinnoima Agore Kiinteistöt on myynyt 6.6.2022 Kouvolassa sijaitsevan kauppakeskus Manskin Kouvolan Yrityspalvelutalo Oy:lle, jonka taustalla on Kouvola Innovation Oy sekä joukko yksityisiä sijoittajia.

”On hienoa, että tämä seudun elinvoimaa ja kasvua tukeva hanke etenee. Manski on hyvä valinta Yrityspalvelutalon sijainniksi, ja kiinteistön muutostyöt uuteen käyttötarkoitukseen pyritään käynnistämään mahdollisimman pian. Työtä on kuitenkin vielä paljon jäljellä ennen kuin Yrityspalvelutalon toiminta täydellä teholla käynnistyy. Tiedotamme hankkeen etenemisestä ja aikatauluista tarkemmin vielä kesän kuluessa”, kertoo yhtiön hallituksen puheenjohtaja Jari Jaakkola.

Kauppojen kohteena ollut Kauppakeskus Manski sijaitsee Kouvolan ydinkeskustassa osoitteessa Kauppalankatu 13 ja on Kouvolan keskeisimpiä kauppapaikkoja. Kiinteistö on rakennettu vuonna 1971 ja osittain peruskorjattu vuonna 2010. Vuokrattava nettoala kiinteistöllä on 6425 m². 

Kiinteistön myynti on osa Agoren strategista linjausta keskittyä isompiin kehityspotentiaalia omaaviin kohteisiin kotimaisissa kasvukeskuksissa.

”Myyjän puolesta olemme tyytyväisiä nyt toteutettuun kauppaan, jossa ostajaksi löytyi paikallinen sijoittajajoukko, jonka tavoitteena on kehittää Kouvolan keskustan elinvoimaa ja luoda uutta sisältöä Manskiin. Toivotamme ostajalle menestystä liiketoiminnassaan!”, toteaa Trevianin liiketoimintajohtaja Jussi Raitaniemi.

Lisätietoja transaktiosta antavat:

Jussi Raitaniemi
Trevian Asset Management
Jussi.raitaniemi@trevian.fi
+358 50 343 8275

Jari Jaakkola
Kouvolan Yrityspalvelutalo Oy
jari.jaakkola@valuefm.fi
+358 40 502 6397

Trevian Asset Management on suomalainen, avainhenkilöidensä omistama toimitiloihin ja asuntoihin keskittyvä kiinteistösijoitus- ja kiinteistövarainhoitoyhtiö, joka tuottaa asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti optimoituja ja aktiivisesti hoidettuja kiinteistövarainhoitopalveluja ja -rahastoja. Yrityksen palvelut on suunnattu erityisesti institutionaalisille kiinteistösijoittajille, pankeille sekä muille ammattimaisille sijoittajille. Trevianilla on hallinnoitavanaan yhteensä lähes miljardin euron kiinteistövarallisuus. www.trevian.fi

Agore Kiinteistöt on vuonna 2017 perustettu täysin pohjoismaisomisteinen kiinteistösijoitusyhtiö. Tällä hetkellä Agoren portfolio sisältää kiinteistöjä Suomessa ja portfolio on kokonaisarvoltaan noin 200 miljoonaa euroa. Tavoitteena on kasvattaa salkku jopa yli 400 miljoonan euron kokoon, ja tämän vuoksi yhtiö etsii aktiivisesti uusia kohteita. Agore keskittyy laatuun, kestävyyteen ja paikallisyhteistyöhön, jotta kaupungit pysyvät vilkkaina.