Kiinteistökehitys

Trevian Development tarjoaa kattavia kiinteistökehityksen konsultointipalveluita yhteistyökumppanien kiinteistökehityshankkeisiin.

KUVA: Trevianin näköala Vuosaaressa, Meri-Rastilankuja 2

Kiinteistökehitys

Trevian Development tarjoaa kattavia kiinteistökehityksen konsultointipalveluita yhteistyökumppanien kiinteistökehityshankkeisiin. Laajan kumppanuusverkostonsa ansiosta Trevian Developmentin käytettävissä on alan parhaat osaajat aina kunkin projektin erityistarpeiden mukaisesti.

Yhteyshenkilömme

Kiinteistökehitys

olli
kovanen

Real Estate Development Manager

olli.kovanen@trevian.fi

+358 50 361 1448

Yhteystiedot

close

Olli liittyi Trevianin tiimiin marraskuussa 2016. Hän vastaa kehittämispotentiaalin tunnistamisesta ja kehitystyöstä Trevianin hallinnoimissa kiinteistöissä. Hänellä on kiinteistötalouden tutkinto Aalto-yliopistosta. Ennen Trevianille siirtymistä Olli toimi Realprojektin konsulttina ja projektipäällikkönä vastaten erilaisista kiinteistö- ja aluekehityshankkeista.

Muut palvelumme

Vuokraus

Trevian on suomalainen toimitiloihin keskittyvä kiinteistövarainhoitoyhtiö. Asiakkaitamme ovat vuokralaiset ja kiinteistösijoittajat.

Lue lisää

Trevian rahastot AIFM

Keskitymme tuomaan markkinoille vahvaan kassavirtaan tukeutuvia erikoissijoitusrahastoja, jotka investoivat suomalaisiin kiinteistöihin.

Lue lisää

Kiinteistövarainhoito

Toimintamallimme perustuu täyden palvelun varainhoitoon, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi.

Lue lisää