Tapiola, Espoo

Tapiolan Sydänpuu – Puinen talo puutarhassa

Vehreä ja keskeinen sijainti Tapiolassa

 • Tapiolan Sydänpuuhun pääsee kätevästi metrolla, bussilla, pyörällä sekä autolla. Tapiolan keskustan palvelut ovat vain 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Hero Content Image

Kasvava puutarha

 • Tapiolan Sydänpuu sijaistee kulttuurin ja bisneksen keskittymässä, josta löytyy museoita, kaupunginteatteri sekä naapureina johtavia vakuutus-, teknologia-, sekä teollisuusyrityksiä. Länsimetron valmistumisen myötä Tapiolaan rakennetaan lisää asuntoja, ja asukasluvun odotetaan nousevan 15 000:een tulevina vuosina.

Hero Content Image

Muuntuvat ja valoisat toimistot

 • Tapiolan Sydänpuun muuntuvat ja valoisat toimitilat ovat neljässä kerroksessa. Tilat ovat jaettavissa, ja ne räätälöidään vastaamaan vuokralaisen tarpeita ja tukemaan työhyvinvointia. Suuret ikkunat avautuvat vehreään Tapiolaan.

Hero Content Image

Auditorio ja kokouskeskus

 • Noin 50 henkilön auditorio ja erikokoiset neuvotteluhuoneet ovat joustavasti vuokralaisten varattavissa.

Hero Content Image

Kuntosali ja pyöräparkki

 • Vuokralaisten käytössä on kuntosali sekä pyöräilijöille myös pukuhuone ja pukeutumistilat.

Hero Content Image

Ravintola

 • Kiinteistön oma lounasravintola tarjoaa lounaat, välipalat ja catering-tarjoilun vuokralaisille.

Hero Content Image

  Tapiolan sydänpuu

  Tapiolan Sydänpuu sijaitsee nimensä mukaisesti Suomen kasvavassa puutarhakaupungissa, Tapiolassa. Tapiolan Sydänpuu tarjoaa kestävää kehitystä edustavan, muuntautuvan työympäristön yritykselle ja henkilöstölle. Kiinteistö on rakennettu pääosin puuelementeistä, joista moni on suunniteltu nimenomaan tätä rakennusta varten.

  Tapiolan Sydänpuu tarjoaa valoisaa ja modernia työtilaa neljässä kerroksessa 400 neliöstä 5 000 neliön tilaratkaisuun. Keskeinen sijainti takaa lähellä olevat Tapiolan keskustan palvelut sekä loistavan julkisen liikenteen.

  Maria Pukki

  Maria Pukki

  +358 44 7150 745

  maria.pukki@trevian.fi

  Kysy kohteesta ja vapaista toimitiloista

  Haluan tietää lisää Tapiolan Sydänpuun tilavaihtoehdoista

  Onko Tapiolan Sydänpuun sijainti yrityksellesi erinomainen, mutta juuri nyt ei ole sinulle sopivaa liiketilaa vapaana? Jätä meille yhteystietosi ja me ilmoitamme sinulle, kun sopiva liiketila kohteesta vapautuu. Kerro viestissäsi minkälaista tilaa etsit, minkälaiseen liiketoimintaan sen tulee sopia ja mikä on pinta-alan kokoluokka. Ilmoitamme sinulle heti, kun uusi sopiva tila on vapautumassa.

  Tilojen vuokraus

  Kun tarvitset liike- tai toimistotilaa, kannattaa katsoa ensin Trevianin tarjonta. Käänny puoleemme, autamme mielellämme.

  Kiinteistövarainhoito

  Ainutlaatuinen täyden palvelun kiinteistövarainhoito, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi. Meillä on vahva paikallistuntemus, vakiintunut maine ja yhteys tärkeisiin päätöksentekijöihin.

  Kiinteistösijoittaminen

  Räätälöityjä kiinteistösijoituspalveluita juuri sinulle. Alun analysoinnista strukturointiin ja pääoman hankintaan. Lisäksi tuemme due diligence -prosessin läpiviennissä ja dokumentaatiossa.