Pitäjänmäki, Helsinki

Takomo Base – Pitäjänmäen parhaimmistoa

Keskeinen sijainti Pitäjänmäessä

 • Tämä Nokiaa ja Stockmannia palvellut moderni toimistotalo on Pitäjänmäen edustavimpia rakennuksia. Keskeisen sijainnin ansiosta Takomo Baseen pääsee kätevästi junalla, bussilla, pyörällä, autolla sekä 2024 tammikuussa liikennöinnin aloittavalla Raide-Jokeri pikaraitiolinjalla. Kiinteistö sijaitsee noin 7 minuutin kävelymatkan päässä Valimon juna-asemalta ja sadan metrin päässä Raide-Jokerin pysäkiltä sekä bussipysäkeiltä. Autohallista on vuokrattavissa runsaasti pysäköintipaikkoja.

Hero Content Image

Kokoustilat ja aulapalvelu

 • Täysin uudistetut yhteiskäyttöiset neuvottelutilat valmistuvat syksyllä 2022. Aulapalvelu huolehtii mm. vuokralaisten kokoustilavarauksista, vieraiden ja lähetysten vastaanottamisesta sekä kiinteistön turvallisuudesta ja siisteydestä.

Hero Content Image

Ravintola ja catering

 • Alkuvuodesta 2021 avattu laadukas lounasravintola tarjoaa maistuvaa lounasta ja on saavuttanut suuren suosion alueen työntekijöiden keskuudessa. Myös vuokralaisten kokoustarjoilut järjestyvät Ravintola Valimon kautta.

Hero Content Image

Uutta työtapaa tukevat toimitilat

 • Takomo Base on suunniteltu uudenlaista työkulttuuria varten. Toimitilat ovat joustavia ja jokainen tila räätälöidään vuokralaisen yksilöllisiin tarpeisiin. Takomo Basen tilat ovat luonnonvalon täyttämiä tiloja, joiden suunnittelussa on huomioitu etä- ja toimistotyön yhdistelemisen vaatimukset.

Hero Content Image

Kuntosali

 • Hyvin varusteltu kuntosali on ainoastaan Takomo Basen vuokralaisten käytössä. Kuntosali soveltuu monipuoliseen harjoitteluun. Kuntosalin yhteydestä löytyvät pukuhuoneet ja suihkutilat, jotka ovat myös pyöräilijöiden käytössä.

Hero Content Image

Pysäköinti

 • Autopaikat ja pyöräparkki sijaitsevat kiinteistön kellarissa lämpimässä autohallissa. Vieraille on varattu pysäköintitilaa Takomo Basen pääsisäänkäynnin yhteyteen. Isompaa tavaraliikennettä varten rakennuksesta löytyy myös lastauslaituri ja tavarahissi.

Hero Content Image

  Takomo Base

  Takomo Base sijaitsee Pitäjänmäessä, lyhyen matkan päässä lentokentältä, Helsingin keskustasta ja ympäröivistä asuinalueista. Takomo Baseen on helppo tulla autolla, julkisilla liikennevälineillä sekä pyörällä.

  Uudet työtavat ovat yhdistelmä etä- ja toimistotyöskentelyä, ja siksi Takomo Base vastaa näihin tarpeisiin tarjoamalla joustavia toimitiloja, joissa yhdistyy liiketoimintaa helpottavat palvelut ja tarkoituksenmukaiset työskentelytilat.

  Maria Pukki

  Maria Pukki

  +358 44 7150 745

  maria.pukki@trevian.fi

  Kysy kohteesta ja vapaista toimitiloista

  Haluan tietää lisää Takomo Basen tilavaihtoehdoista

  Onko Takomo Basen sijainti yrityksellesi erinomainen, mutta juuri nyt ei ole sinulle sopivaa liiketilaa vapaana? Jätä meille yhteystietosi ja me ilmoitamme sinulle, kun sopiva liiketila kohteesta vapautuu. Kerro viestissäsi minkälaista tilaa etsit, minkälaiseen liiketoimintaan sen tulee sopia ja mikä on pinta-alan kokoluokka. Ilmoitamme sinulle heti, kun uusi sopiva tila on vapautumassa.

  Tilojen vuokraus

  Kun tarvitset liike- tai toimistotilaa, kannattaa katsoa ensin Trevianin tarjonta. Käänny puoleemme, autamme mielellämme.

  Kiinteistövarainhoito

  Ainutlaatuinen täyden palvelun kiinteistövarainhoito, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi. Meillä on vahva paikallistuntemus, vakiintunut maine ja yhteys tärkeisiin päätöksentekijöihin.

  Kiinteistösijoittaminen

  Räätälöityjä kiinteistösijoituspalveluita juuri sinulle. Alun analysoinnista strukturointiin ja pääoman hankintaan. Lisäksi tuemme due diligence -prosessin läpiviennissä ja dokumentaatiossa.