Pitäjänmäki, Helsinki

Takomo Base – uuteen tapaan tehdä työtä

Keskeinen sijainti Pitäjänmäessä

 • Keskeisen sijainnin ansiosta Takomo Baseen pääsee kätevästi bussilla, junalla, pyörällä, autolla sekä vuonna 2024 liikennöivällä Raide-Jokeri raitiovaunulla. Helsingin keskusta ja lentokenttä ovat myös lyhyen matkan päässä.

Hero Content Image

Aulapalvelu ja kokouskeskus

 • Aulapalvelu huolehtii varauksista, tarjoiluista, postin jakamisesta sekä kaikesta liiketoimintaa liittyvästä rutiinityöstä. Kokouskeskus tarjoaa 26 erikokoista tilaa tapaamisiin sekä etäkokouksiin. 200 henkilön auditorio on käyttäjille vuokrattavissa ja sopii isompiinkin tapahtumiin.

Hero Content Image

Ravintola ja catering-palvelu

 • Alkuvuodesta 2021 avattu uusi laadukas ravintola tarjoaa maistuvaa lounasta päivällä sekä töiden jälkeen kotiin vietäväksi. Catering-palvelu vastaa kokouskeskuksen tarjoiluista.

Hero Content Image

Uutta työtapaa tukevat toimitilat

 • Takomo Base on suunniteltu uudenlaista työkulttuuria varten. Toimitilat ovat joustavia ja jokainen tila räätälöidään vuokralaisen yksilöllisiin tarpeisiin. Takomo Basen tilat ovat luonnonvalon täyttämiä tiloja, joiden suunnittelussa on huomioitu etä- ja toimistotyön yhdistelemisen vaatimukset.

Hero Content Image

Kuntosali

 • Hyvin varusteltu Basement-kuntosali on ainoastaan vuokralaisten käytössä. Kuntosali soveltuu monipuoliseen harjoitteluun. Kuntosalilla on pukuhuoneet ja suihkutilat, jotka ovat myös pyöräilijöiden käytössä.

Hero Content Image

Pysäköintihalli

 • Henkilöstön pysäköintitilat kiinteistön kellarissa pysäköintihallissa, vieraille on varattu pysäköintitilaa pääsisäänkäynnin yhteyteen.

Hero Content Image

  Takomo Base

  Takomo Base sijaitsee Pitäjänmäessä, lyhyen matkan päässä lentokentältä, Helsingin keskustasta ja ympäröivistä asuinalueista. Takomo Baseen on helppo tulla autolla, julkisilla liikennevälineillä sekä pyörällä.

  Uudet työtavat ovat yhdistelmä etä- ja toimistotyöskentelyä, ja siksi Takomo Base vastaa näihin tarpeisiin tarjoamalla joustavia toimitiloja, joissa yhdistyy liiketoimintaa helpottavat palvelut ja tarkoituksenmukaiset työskentelytilat.

  Maria Pukki

  Maria Pukki

  +358 44 7150 745

  maria.pukki@trevian.fi

  Kysy kohteesta ja vapaista toimitiloista

  Haluan tietää lisää Takomo Basen tilavaihtoehdoista

  Onko Takomo Basen sijainti yrityksellesi erinomainen, mutta juuri nyt ei ole sinulle sopivaa liiketilaa vapaana? Jätä meille yhteystietosi ja me ilmoitamme sinulle, kun sopiva liiketila kohteesta vapautuu. Kerro viestissäsi minkälaista tilaa etsit, minkälaiseen liiketoimintaan sen tulee sopia ja mikä on pinta-alan kokoluokka. Ilmoitamme sinulle heti, kun uusi sopiva tila on vapautumassa.

  Tilojen vuokraus

  Kun tarvitset liike- tai toimistotilaa, kannattaa katsoa ensin Trevianin tarjonta. Käänny puoleemme, autamme mielellämme.

  Kiinteistövarainhoito

  Ainutlaatuinen täyden palvelun kiinteistövarainhoito, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi. Meillä on vahva paikallistuntemus, vakiintunut maine ja yhteys tärkeisiin päätöksentekijöihin.

  Kiinteistösijoittaminen

  Räätälöityjä kiinteistösijoituspalveluita juuri sinulle. Alun analysoinnista strukturointiin ja pääoman hankintaan. Lisäksi tuemme due diligence -prosessin läpiviennissä ja dokumentaatiossa.