Kallio, Helsinki

Kuntatalo

Toimistotilaa keskeisellä sijainnilla Kallion sydämessä

 • Kuntatalo sijaitsee Helsingin Kalliossa, osoitteessa Toinen Linja 14. Kaikki kantakaupungin palvelut, liikenneyhteydet ja kulttuurielämykset ovat kävelyetäisyydellä Kuntatalosta. Viereisen Tokoinrannan ja Linnunlaulun vihreissä kaupunkimaisemissa voi poiketa virkistäytymässä vaikka kesken työpäivän.

Hero Content Image

Joustavat toimitilat

 • Osa tiloista on muuttovalmiita tai ne voidaan räätälöidä vuokralaisen yksilöllisiin tarpeisiin. Eri kokoiset neuvottelutilat ovat vuokralaisten varattavissa isommallekin joukolle.

Hero Content Image

Kattavat palvelut

 • • Lounasravintola, bistro ja kahvila • Catering • Autohalli ja turvallinen pyöräparkki • Monipuolinen kokouskeskus joka mahdollistaa myös hybriditapahtumat

Hero Content Image

  Kuntatalo

  Laadukkaiden toimistotilojen lisäksi Kuntatalo tarjoaa poikkeuksellisen monipuoliset, modernit kokoustilat. Korkeatasoisen lounasravintolan ja kahvilan sekä vaativaankin makuun vastaavien kokoustarjoilujen järjestämisestä vastaa Dylan. Lisäksi kohteessa on pieni mutta moderni kuntosali, turvallinen pyöräparkki sekä pukuhuoneet ja suihkut työmatkapyöräilijöille.

  Mari Mannila

  Mari Mannila

  +358 40 532 5165

  mari.mannila@trevian.fi

  Kysy kohteesta ja vapaista toimitiloista

  Haluan tietää lisää Kuntatalon tilavaihtoehdoista

  Onko Kuntatalon sijainti yrityksellesi erinomainen, mutta juuri nyt ei ole sinulle sopivaa liiketilaa vapaana? Jätä meille yhteystietosi ja me ilmoitamme sinulle, kun sopiva liiketila kohteesta vapautuu. Kerro viestissäsi minkälaista tilaa etsit, minkälaiseen liiketoimintaan sen tulee sopia ja mikä on pinta-alan kokoluokka. Ilmoitamme sinulle heti, kun uusi sopiva tila on vapautumassa.

  Tilojen vuokraus

  Kun tarvitset liike- tai toimistotilaa, kannattaa katsoa ensin Trevianin tarjonta. Käänny puoleemme, autamme mielellämme.

  Kiinteistövarainhoito

  Ainutlaatuinen täyden palvelun kiinteistövarainhoito, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi. Meillä on vahva paikallistuntemus, vakiintunut maine ja yhteys tärkeisiin päätöksentekijöihin.

  Kiinteistösijoittaminen

  Räätälöityjä kiinteistösijoituspalveluita juuri sinulle. Alun analysoinnista strukturointiin ja pääoman hankintaan. Lisäksi tuemme due diligence -prosessin läpiviennissä ja dokumentaatiossa.