fbpx
wuorion talo

Wuorion talo

Wuorion talo – Helsingin parhaalla paikalla vuodesta 1831

Historiallinen Wuorion talo sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, osoitteessa Unioninkatu 30. Lähes 200-vuotiaan arvokiinteistön vierestä löytyvät keskustan kattavat palvelut ja tasokkaat ravintolat. Senaatintorin ja Kauppatorin välissä sijaitseva arvokiinteistö tarjoaa juuri remontoituja, tyylikkäitä ja talotekniikaltaan ensiluokkaista toimitilaa.

Kysy vapaita toimitiloja: 

Maria Pukki

Helsingin parhaalla paikalla 

Wuorion talon hurmaava miljöö ja erinomainen sijainti takaa loistavat puitteet vuokralaiselle. Keskustan monipuoliset palvelut ja julkiset liikenneyhteydet ovat käden ulottuvilla. Wuorion talosta pääsee kävellen nopeasti juna- ja metroasemalle. 

wuoriontalo kauppatori

Lähes 200-vuotias arvokiinteistö

Wuorion talon tarina alkaa jo vuodesta 1831. Alunperin asuinkäyttöön rakennettu talo heräsi henkiin koristemaalaaja Salomo Wuorion toimeenpaneman ja arkkitehti Herman Geselliuksen toteuttaman modernisoinnin myötä.

Wuorion talo on poikkeuksellisen kerroksellinen: vuosien varrella sitä on muokattu useaan otteeseen vastaamaan aikansa ja käyttäjiensä tarpeita. Tuoreimman silauksensa rakennus sai nyt, kun sen sisätilat saneerattiin nykyaikaisiksi, kiinteistön historialle kunniaa tekeviksi liike- ja toimistotiloiksi.

Wuoriontalo rakennus

Tyylikkäät ja valoisat toimitilat 

Wuorion talo on yhdistelmä tunnelmaa ja toimivuutta. Huolella saneerattu arvokiinteistö tarjoaa valoisaa, tyylikästä ja talotekniikaltaan ensiluokkaista toimistotilaa vaativaan makuun. Modernisoidut toimitilat ovat muokattavissa vuokralaisen toiveiden ja tarpeiden mukaan. Isoista ikkunoista avautuu näkymät Unioninkadulle ja Kauppatorille. 

Wuoriontalot_toimitilat_moderni

VUOKRATTAVAT TOIMITILAT

Nyt vapaana:

Muut palvelumme

Toimistot

Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman toimistokohteita. Suurimmat toimistokohteemme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla.

Lue lisää

Kiinteistövarainhoito

Toimintamallimme perustuu täyden palvelun varainhoitoon, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi.

Lue lisää

Kiinteistösijoittaminen

Tarjoamme asiakkaillemme yksilöidysti strukturoituja, kokonaisvaltaisia kiinteistöinvestointipalveluita. Toimimme monenlaisten konseptien parissa aina erilaisista yhteisyrityksistä rahastoratkaisuihin, pyrkimyksenämme hallita kiinteistöinvestoinnin koko elinkaarta.

Lue lisää