fbpx
Vaihdekatu Kerava julkisivu Trevian

Vaihdekatu 1, Kerava

Keravan Isoahjo – Vaihdekatu 1

Keskusvarastoksi soveltuva teollisuus- , varasto- ja toimistorakennus Keravan Isoahjossa. Kiinteistö sijaitsee Lahdenväylän välittömässä läheisyydessä, ja takaa sujuvat kulkuyhteydet ympäri Suomen. Lähellä sijaitsee myös Keravan keskusta ja sen palvelut. 

Kiinteistössä on lastaustilat korkean varaston yhteydessä. Rekat pystyvät hyvin kääntymään lastausalueella. Kahteen kerrokseen sijoittuvat toimisto- ja sosiaalitilat ovat pinta-alaltaan yhteensä n. 780 m2 ja sijaitsevat omassa siivessään. Kiinteistön tilat yhteensä on 10 150 m2.

Kysy lisää ja ota yhteyttä: 

Juha Rantonen

Logistiikkatila Lahdenväylän kupeessa

Keravan keskustaan ja juna-asemalle 2,2 km

Kehä III liittymään 18 km 

Lentoasemalle 20 km 

Vaihdekatu Kerava dronekuva Trevian

VUOKRATTAVAT TOIMITILAT

Nyt vapaana:

Tilan tiedot 

Rakennusvuosi: 1970

Korjausvuosi: 1998

Vuokrattava ala: 10 200 m2

Tilojen koko ja korkeus: 

2247 m² korkeus n. 10,5 m

5930 m² korkeus n. 6 m

1149 m² korkeus n. 3 m

Vaihdekatu Kerava varastotila Trevia

Muut palvelumme

Toimistot

Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman toimistokohteita. Suurimmat toimistokohteemme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla.

Lue lisää

Kiinteistövarainhoito

Toimintamallimme perustuu täyden palvelun varainhoitoon, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi.

Lue lisää

Kiinteistösijoittaminen

Tarjoamme asiakkaillemme yksilöidysti strukturoituja, kokonaisvaltaisia kiinteistöinvestointipalveluita. Toimimme monenlaisten konseptien parissa aina erilaisista yhteisyrityksistä rahastoratkaisuihin, pyrkimyksenämme hallita kiinteistöinvestoinnin koko elinkaarta.

Lue lisää