Erikoissijoitusrahasto Trevian Suomi Kiinteistöt I on tällä viikolla toteutetuilla kaupoilla hankkinut kaksi liikekiinteistöä Helsingissä ja Riihimäellä.

Riihimäen kohde sijaitsee kaupungin keskustassa näkyvällä paikalla hyvien kulkuyhteyksien varrella, osoitteessa Voimalankatu 6. Vuokrattavaa pinta-alaa on 7 837 m2 ja vuokralaisia neljä: Hong Kong -tavaratalo, kodinkoneketju Power Finland, kuntosaliketju Hyvä Kunto, sekä Vaasan leipomomyymälä. Kohteen myi kiinteistörahasto Tapiola KR III Ky.

Helsingin kohde sijaitsee Herttoniemen teollisuusalueella, 400 metrin etäisyydellä Siilitien metroasemasta osoitteessa Sahaajankatu 28. Hankitussa 2 453 m2:n kiinteistössä on vuokralaisena elokuvauslaitteistoa ja studiotilaa vuokraava Angel Films Oy. Sahaajankadulla kuvataan mm. Tanssii tähtien kanssa ja Haluatko miljonääriksi. Kiinteistön myi WW Capital Oy.

 

LISÄTIETOJA:

Risto Aro, kiinteistösijoitusjohtaja

Trevian Rahastot AIFM Oy

puh. +358 50 420 3950

risto.aro@trevianrahastot.fi

 

Trevian Rahastot AIFM on perustettu vuonna 2017 ja yhtiölle myönnettiin AIFM-direktiivin mukainen toimilupa 27.6.2017. Yhtiön taustalla on Suomen vahvin kiinteistösalkunhoito-osaaminen. Erikoissijoitusrahasto Trevian Suomi Kiinteistöt I on sen ensimmäinen rahasto, jonka strategiana on sijoittaa vahvaa kassavirtaa ja kehityspotentiaalia tarjoaviin kohteisiin.