fbpx
Tullintori_Trevian

Kauppakeskus Tullintori

Tampereen Tullintori

Kauppakeskus Tullintori sijaitsee Tampereen sydämessä, Ratinassa. Julkisilla liikennevälineillä on helppo tulla ja rautatieasema sijaitsee vain 100 metrin päässä. Autoilijoille on runsaasti parkkitilaa suurissa pysäköintitaloissa. Tullintorin monipuolinen palvelu- ja liiketarjonta takaa kaiken tarvittavan saman katon alta. 

Tullintorilla on meneillään mittava kehityshanke, joka valmistuu syksyllä 2021 täysin erilaisena kuin ennen. Uudistuksen myötä Tullintori tarjoaa entistä enemmän muuntojoustavaa toimistotilaa sekä enemmän liiketiloja, jotka takaavat palvelutarjonnan kasvun ja monipuolistamisen. 

Kysy vapaita toimitiloja: 

Merikukka Salmi, Kauppakeskuspäällikkö

tullintori logo

Kauppakeskus Tampereen sydämessä

Kätevästi saatavilla 

Kaikki palvelut saman katon alla 

Muuntautuvat toimistotilat 

Runsaasti parkkitilaa

Avoinna joka päivä 

Tullintori havainnekuva ulkoa

VUOKRATTAVAT TOIMITILAT

HAVAINNEKUVIA

Tullintori havainnekuva sisältä
Tullintori havainnekuva sisältä
tullintori logo

Muut palvelumme

Toimistot

Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman toimistokohteita. Suurimmat toimistokohteemme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla.

Lue lisää

Kiinteistövarainhoito

Toimintamallimme perustuu täyden palvelun varainhoitoon, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi.

Lue lisää

Kiinteistösijoittaminen

Tarjoamme asiakkaillemme yksilöidysti strukturoituja, kokonaisvaltaisia kiinteistöinvestointipalveluita. Toimimme monenlaisten konseptien parissa aina erilaisista yhteisyrityksistä rahastoratkaisuihin, pyrkimyksenämme hallita kiinteistöinvestoinnin koko elinkaarta.

Lue lisää