Erikoissijoitusrahasto Trevian Suomi Kiinteistöt I osti 1.11.2019 tehdyllä kaupalla KOY Salon Retail Parkin osoitteessa Valtatie 5, kaksi kilometriä Salon keskustasta luoteeseen. Liikekiinteistö on rakennettu vuosina 2008-2009 ja siinä on 19 184 m2 vuokrattavaa pinta-alaa. Kohde on vuokrattu neljälle käyttäjälle, ankkurivuokralaisina Tokmanni ja Puuilo. Kiinteistön paikoitusalueilla on 450 merkittyä autopaikkaa asiakkaille.

”Kohteen kaupallinen sijainti Halikon Prisman naapurissa on erinomainen ja vuokralaisina on vetovoimaisia ja vakavaraisia yrityksiä. Rakennus on lisäksi uudehko ja energiatehokas”, toteaa Trevian Rahastot AIFM:n salkunhoitaja Amalia Pöyry.

 

LISÄTIETOJA:

Amalia Pöyry
osakas, salkunhoitaja
Trevian Rahastot AIFM Oy
puh. +358 50 305 5044
amalia.poyry@trevianrahastot.fi

 

Trevian Rahastot AIFM on perustettu vuonna 2017 ja sillä on AIFM-direktiivin mukainen toimilupa. Yhtiön taustalla on Suomen vahvin kiinteistösalkunhoito-osaaminen. Erikoissijoitusrahasto Trevian Suomi Kiinteistöt I on sen ensimmäinen rahasto, jonka strategiana on sijoittaa vahvaa kassavirtaa ja kehityspotentiaalia tarjoaviin kohteisiin.