Erikoissijoitusrahasto Trevian Suomi Kiinteistöt I on hankkinut Renor Oy:ltä 11.4.2018 toteutetulla kaupalla PMK-talon Tampereen keskustasta. PMK-talo on 1930 -luvulla suomalaisten Puuvillatehtaiden Myyntikonttoriksi rakennettu kiinteistö, joka on historiansa aikana muuntautunut puuvillatehtaiden yhteisestä keskusvarastosta nykyiseen liike-, myymälä- ja toimistokäyttöön. Kohteen vuokrattava pinta-ala on noin 15.500 m².

”PMK-talo sijaitsee voimakkaasti kehittyvällä Tampereen keskusta-alueella rautatieaseman lähellä. Rakennuksen historia sekä lämmin, hieno ja ajaton nykymassasta poikkeava arkkitehtuuri tekevät kohteesta erittäin kiinnostavan kokonaisuuden. PMK-talo sopii hyvin rahastomme sijoituspolitiikkaan ja on rahastomme ensimmäinen kohde Tampereella. Tampere on alueena meille erittäin kiinnostava ja olemme iloisia saadessamme aloittaa tällä alueella näin hienolla kohteella.” toteaa rahaston salkunhoitaja Risto Aro.

PMK-talossa on tällä hetkellä n. 65 eri alojen edustajaa talon käyttäjinä ja jo käytössä olevien tilojen lisäksi kiinteistössä on n. 2000 m² jalostettavaa tyhjillään olevaa korkeaa raakatilaa. Sijainnillisesti PMK-talo sopii hyvin monentyyppiseen käyttöön ja kehitettävien tilojen osalta käynnissä on useampia talon profiiliin hyvin sopivia kehityssuunnitelmia.