Erikoissijoitusrahasto Trevian Suomi Kiinteistöt I osti 31.10.2018 toteutetulla kaupalla Kiinteistövarainhoito KVH Oy:ltä kolme liikekiinteistöä Raision keskustassa Turun talousalueella, 7 km:n päässä Turun keskustasta. Kohteet ympäröivät Raision toria kahdelta sivulta osoitteissa Raisiontori 5, Raisiontori 7 ja Tasalanaukio 1. Rakennusten yhteenlaskettu vuokrattava pinta-ala on 8 064 m2 liike- ja toimistotiloja.

Kiinteistöissä on 40 vuokralaista: mm. Turun Osuuskauppa (S-Market), Nordea Pankki, M&M Kuntotalo, Kotipizza, Instrumentarium, R-Kioski, Pancho Villa sekä Naantalin Aurinkoinen.

”Sijoitus Turun talousalueen kasvukeskuksen liikekiinteistöihin sopii strategiaamme hyvin”, toteaa salkunhoitaja Amalia Pöyry. ”Tulemme jatkamaan liikekeskustan palvelutarjonnan kehittämistä yhteistyössä nykyisten vuokralaisten kanssa.”

 

LISÄTIETOJA:

Amalia Pöyry, salkunhoitaja

Trevian Rahastot AIFM Oy

puh. +358 50 305 5044

amalia.poyry@trevianrahastot.fi

 

Trevian Rahastot AIFM on perustettu vuonna 2017 ja yhtiölle myönnettiin AIFM-direktiivin mukainen toimilupa 27.6.2017. Yhtiön taustalla on Suomen vahvin kiinteistösalkunhoito-osaaminen. Erikoissijoitusrahasto Trevian Suomi Kiinteistöt I on sen ensimmäinen rahasto, jonka strategiana on sijoittaa vahvan kassavirran ja kehityspotentiaalin tarjoaviin kohteisiin.