Erikoissijoitusrahasto Trevian Suomi Kiinteistöt I on 15.11.2019 tehdyllä kaupalla hankkinut Renor Oy:ltä 80 prosentin enemmistöosuuden kaksi kiinteistöä käsittävästä KOY Lahden Askotaloista, osoitteissa Askonkatu 9 ja 10, noin kilometrin päässä Lahden keskustasta. Kohde on erinomaisesti saavutettavissa autolla, bussilla ja junalla.

Kiinteistöissä on 31 828 m2 vuokrattavaa pinta-alaa ja sata vuokralaista, ankkurivuokralaisina Päijät-Hämeen käräjäoikeus, Andritz Oy ja Rantalainen Oy. Rakennukset on rakennettu vaiheittain vuosina 1920-2019, ja niissä on pääosin modernia ja laatutasoltaan korkealuokkaista tilaa.

”Lahdessa asuu 120 000 ihmistä ja Lahden seutukunta on Suomen viidenneksi suurin 202 000 asukkaallaan, joten läsnäolo Lahdessa on meille sijoitusstrategiamme perusteella itsestäänselvyys”, sanoo Trevian Rahastot AIFM:n kiinteistösijoitusjohtaja Risto Aro. ”Kiinteistö sijaitsee erittäin kiinnostavalla ja kehittyvällä alueella. Askonalueesta on muodostumassa vireä ja monipuolinen työn, asumisen ja tapahtumien kaupunginosa”, Aro jatkaa.

Hankinnan jälkeen rahaston kiinteistöportfoliossa on noin 300 000 m2 vuokrattavaa pinta-alaa ja yli 600 vuokralaista. Trevian Suomi Kiinteistöt I jatkaa strategiaansa soveltuvien kaupallisten kiinteistöjen hankintoja suomalaisissa kasvukeskuksissa.

 

LISÄTIETOJA:

Risto Aro
osakas, kiinteistösijoitusjohtaja
Trevian Rahastot AIFM Oy
puh. +358 50 420 3950
risto.aro@trevianrahastot.fi

 

 

Trevian Rahastot AIFM on perustettu vuonna 2017 ja sillä on AIFM-direktiivin mukainen toimilupa. Yhtiön taustalla on Suomen vahvin kiinteistösalkunhoito-osaaminen. Erikoissijoitusrahasto Trevian Suomi Kiinteistöt I on sen ensimmäinen rahasto, jonka strategiana on sijoittaa vahvaa kassavirtaa ja kehityspotentiaalia tarjoaviin kohteisiin.