Erikoissijoitusrahasto Trevian Suomi Kiinteistöt I on 30.11.2018 toteutetulla kaupalla ostanut Citycon Finland Oy:ltä Rovaniemen ydinkeskustassa sijaitsevan Sampokeskus -nimisen kauppakeskuskiinteistön.

Nelikerroksisessa kiinteistössä on noin 14 400 m2 vuokrattavaa pinta-alaa ja 67 vuokralaista: mm. elokuvateatteri Bio Rex, vaateliike Moda, Fitness 24/7, Gina Tricot ja Sampo Apteekki.

”Sampokeskuksen merkittävin vahvuus on sen erittäin keskeinen sijainti Rovaniemen ydinkeskustassa”, Trevian Rahastot AIFM:n salkunhoitaja Amalia Pöyry kommentoi. ”Keskustan hotellit ja muut palvelut sijaitsevat Sampokeskuksen välittömässä läheisyydessä, ja Lapin turismin jatkuva kasvu lisää alueen palveluiden kysyntää. Myös Rovaniemen kaupungin suunnitelmat ydinkeskustan kehittämiseksi ovat positiivisia Sampokeskuksen kannalta”, Pöyry toteaa.

Hankinnan jälkeen Trevian Suomi Kiinteistöt I -rahaston salkussa on 167 659 m2 vuokrattavaa pinta-alaa ja 506 vuokralaista. Rahasto sijoittaa erilaisiin hyvää kassavirtaa ja kehityspotentiaalia tarjoaviin kaupallisiin kiinteistöihin suomalaisissa kasvukeskuksissa, ja etsii aktiivisesti lisää sijoitusstrategiaansa sopivia kohteita.

 

LISÄTIETOJA:

Amalia Pöyry, salkunhoitaja

Trevian Rahastot AIFM Oy

puh. +358 50 305 5044

amalia.poyry@trevianrahastot.fi

 

Trevian Rahastot AIFM on perustettu vuonna 2017 ja yhtiölle myönnettiin AIFM-direktiivin mukainen toimilupa 27.6.2017. Yhtiön taustalla on Suomen vahvin kiinteistösalkunhoito-osaaminen. Erikoissijoitusrahasto Trevian Suomi Kiinteistöt I on sen ensimmäinen rahasto, jonka strategiana on sijoittaa vahvaa kassavirtaa ja kehityspotentiaalia tarjoaviin kohteisiin.