Turun kyläpäälliköksi on nimitetty aluepäällikkö Teemu Haakana (39) ja Rovaniemen kyläpäälliköksi aluepäällikkö Ahti Ylimäinen (62). Teemu on valmistunut rakennusinsinööriksi Turun ammattikorkeakoulusta, ja hänellä on 14 vuoden työkokemus rakennusalan työnjohto- ja konsulttitehtävistä. Ahdilla on 16 vuoden työkokemus kiinteistöalalta. Hän siirtyy Trevianille Citycon Finland Oy:n palveluksesta, jossa hän toimi vastaavassa roolissa Rovaniemen Sampokeskuksen kauppakeskuspäällikkönä.

Kyläpäällikkö-toimintamalli

Olemme määritelleet paikallistuntemuksen ja paikallisen läsnäolon keskeisiksi kilpailueduiksemme”, toteaa Trevian Rahastot AIFM:n toimitusjohtaja Kari Kolu. ”Kokemus on osoittanut, että oma paikallinen henkilö (kyläpäällikkö), joka pitää päivittäin huolta sekä kiinteistöistämme että asiakkaistamme, johtaa hyvään asiakastyytyväisyyteen, kustannustehokkuuteen ja hyvään taloudelliseen lopputulokseen, ja takaa näin osuudenomistajillemme tasaisen ja varman kassavirran”, Kolu sanoo.

Trevian Rahastot AIFM tekee hedelmällistä yhteistyötä myös ulkopuolisten palveluntarjoajien kanssa, mutta kun tietyllä alueella saavutetaan kriittinen kiinteistömassa, omistajan oma kasvollinen edustaja (kyläpäällikkö) on Trevian Rahastot AIFM:n suosima toimintamalli.

 

LISÄTIETOJA:

Kari Kolu, CEO

Trevian Rahastot AIFM Oy

puh. +358 40 544 8008

kari.kolu@trevianrahastot.fi

 

Trevian Rahastot AIFM on perustettu vuonna 2017 ja yhtiölle myönnettiin AIFM-direktiivin mukainen toimilupa 27.6.2017. Yhtiön taustalla on Suomen vahvin kiinteistösalkunhoito-osaaminen. Erikoissijoitusrahasto Trevian Suomi Kiinteistöt I on sen ensimmäinen rahasto, jonka strategiana on sijoittaa vahvaa kassavirtaa ja kehityspotentiaalia tarjoaviin kohteisiin.