Trevian on 30.9.2016 sopinut Kari Kolun ja Amos Janhusen kanssa yhtiön perustamisesta, jonka tarkoituksena on hallinnoida kiinteistöihin sijoittavia erikoissijoitusrahastoja ja hakea tätä varten toimilupaa.

”Olemme erittäin innoissamme tästä uudesta liiketoiminta-alueesta ja tyytyväisiä voidessamme aloittaa yhteistyön erikoissijoitusrahastoliiketoiminnan uranuurtajien kanssa Suomessa”, kertoo toimitusjohtaja Reima Södervall Trevian Asset Management Oy:stä.

”Trevianin osaaminen ja resurssit kiinteistöjen asset management –liiketoiminnassa ovat mielestäni parasta Suomessa ja siksi näen yhteistyössä valtavan potentiaalin”, kertoo Kari Kolu.

Lisätietoja:

Reima Södervall, p. 050 362 7400, email: reima.sodervall@trevian.fi
Kari Kolu, p. 040 544 8008, email: kari.j.kolu@icloud.com
__________________________________________________________________________

Trevian Asset Management Oy on 2012 perustettu, suomalainen, avainhenkilöidensä omistama toimitiloihin keskittyvä kiinteistösijoitus- ja kiinteistövarainhoitoyhtiö, joka tuottaa asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti optimoituja ja aktiivisesti hoidettuja kiinteistövarainhoitopalveluja ja -rahastoja. Yrityksen palvelut on suunnattu erityisesti institutionaalisille kiinteistösijoittajille, pankeille sekä muille ammattimaisille sijoitta-jille. Trevianilla on hallinnoitavanaan noin 850 M€ kiinteistövarallisuus.