fbpx
Takomo Base rakennus

Takomo Base

Takomo Base – Uuteen tapaan tehdä työtä

Takomo Base sijaitsee Pitäjänmäellä, lyhyen matkan päässä lentokentältä, Helsingin keskustasta ja ympäröivistä asuinalueista. Takomo Baseen on helppo tulla autolla, julkisilla liikennevälineillä sekä pyörällä. 

Uudet työtavat ovat yhdistelmä etä- ja toimistotyöskentelyä, ja siksi Takomo Base vastaa näihin tarpeisiin tarjoamalla joustavia toimitiloja, joissa yhdistyy liiketoimintaa helpottavat palvelut ja tarkoituksenmukaiset työskentelytilat. 

Kysy vapaita toimitiloja: 

Mari Mannila 

Keskeinen sijainti Pitäjänmäessä 

Keskeisen sijainnin ansiosta Takomo Baseen pääsee kätevästi bussilla, junalla, pyörällä, autolla sekä vuonna 2024 liikennöivällä Raide-Jokeri raitiovaunulla. Helsingin keskusta ja lentokenttä ovat myös lyhyen matkan päässä.  

Takomo Base rakennus

Uutta työtapaa tukevat toimitilat

Takomo Base on suunniteltu uudenlaista työkulttuuria varten. Toimitilat ovat joustavia ja jokainen tila räätälöidään vuokralaisen yksilöllisiin tarpeisiin. Takomo Basen tilat ovat luonnonvalon täyttämiä tiloja, joiden suunnittelussa on huomioitu etä- ja toimistotyön yhdistelemisen vaatimukset. 

TakomoBase toimisto havainnekuva

VUOKRATTAVAT TOIMITILAT

Nyt vapaana:

Ravintola ja catering-palvelu

Alkuvuodesta 2021 avattu uusi laadukas ravintola tarjoaa maistuvaa lounasta päivällä sekä töiden jälkeen kotiin vietäväksi. Catering-palvelu vastaa kokouskeskuksen tarjoiluista.

takomo base ravintola

Aulapalvelu ja kokouskeskus

Aulapalvelu huolehtii varauksista, tarjoiluista, postin jakamisesta sekä kaikesta liiketoimintaa liittyvästä rutiinityöstä. 

Kokouskeskus tarjoaa 26 erikokoista tilaa tapaamisiin sekä etäkokouksiin. 200 henkilön auditorio on käyttäjille vuokrattavissa ja sopii isompiinkin tapahtumiin. 

Takomo Base aula

Kuntosali

Hyvin varusteltu Basement-kuntosali on ainoastaan vuokralaisten käytössä. Kuntosali soveltuu monipuoliseen harjoitteluun. Kuntosalilla on pukuhuoneet ja suihkutilat, jotka ovat myös pyöräilijöiden käytössä. 

Takomo Base kuntosali

Pysäköintihalli

Henkilöstön pysäköintitilat kiinteistön kellarissa pysäköintihallissa, vieraille on varattu pysäköintitilaa pääsisäänkäynnin yhteyteen.

pysakointihalli takomo base

Muut palvelumme

Toimistot

Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman toimistokohteita. Suurimmat toimistokohteemme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla.

Lue lisää

Kiinteistövarainhoito

Toimintamallimme perustuu täyden palvelun varainhoitoon, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi.

Lue lisää

Kiinteistösijoittaminen

Tarjoamme asiakkaillemme yksilöidysti strukturoituja, kokonaisvaltaisia kiinteistöinvestointipalveluita. Toimimme monenlaisten konseptien parissa aina erilaisista yhteisyrityksistä rahastoratkaisuihin, pyrkimyksenämme hallita kiinteistöinvestoinnin koko elinkaarta.

Lue lisää