fbpx
spektri ilmakuva

Spektri Business Park

Spektri

Spektri on moderni yrityspuisto, joka sijaitsee näkyvällä paikalla Kehä 1:n varrella, Pohjois-Tapiolassa, Otaniemen teknologiakeskittymän kupeessa. Spektri muodostuu viidestä eri toimistotalosta; Pilotti, Duo, Trio, Kvartti ja Kvintti, jotka tarjoavat edustavat, muunneltavat ja modernit toimitilat noin 80 yritykselle. 

Erinomaisen sijaintinsa ansiosta Spektriin on sujuvat liikenneyhteydet muualta pääkaupunkiseutua ja Helsinki-Vantaan lentokentältä. 

Kysy vapaita tiloja:

Kaisa Granholm, Asset Manager

Keskeinen sijainti loistavilla kulkuyhteyksillä 

Spektrin modernit toimistotalot tarjoavat viihtyisiä ja muunneltavia toimitiloja loistavien kulkuyhteyksien äärellä. Autoilijoille on lähes 1000 pysäköintipaikkaa ja runsaasti asiakaspaikkoja. Metroasema on myös kävelymatkan päässä. 

Spektri_ilmakuva

Vuokrasopimus nyt vain vuodeksi 

Spektri Business Parkin toimistotalot tarjoaa muuttovalmiita laatutoimistoja pienemmällä sitoutumisella.

spektri kokous

VUOKRATTAVAT TOIMITILAT

Nyt vapaana:

Ravintolat ja catering

Spektrissä on 2 korkealuokkaista ravintolaa: ravintola Tesan sekä Food Court- ja kahvilakonsepti Kirjo & Cafe Park. 

Ravintolat tarjoavat myös catering -palveluita kokouksiin, seminaareihin ja yritysten omiin tiloihin. 

Spektri ravintola

Aula-, toimisto- ja IT-palvelut

Info- ja aulapalvelu sijaitsee Kvartti toimistotalon aulassa ja palvelee aina toimistoaikoina. Asiakaspalvelutiimi tarjoaa ammattitaitoista ja henkilökohtaista asiakaspalvelua. Aulassa on myös postitusmahdollisuus.

Kattavia IT-palveluita tarjoaa Otaverkko, jonka toimisto ja palvelupiste sijaitsee Spektrin Duo-talossa. 

Spektri aula

Modernit kokoustilat

Spektri tarjoaa modernit ja viihtyisät kokoustilat monessa koossa. Yhteensä 12 hyvin varusteltua kokoustilaa sijaitsee Pilotti-, Duo- ja Trio -taloissa.

Kokoustilat vaihtelevat kuuden hengen tiloista 88 hengen auditorioon. Kokoustiloja voi varata netistä varausjärjestelmän kautta. 

Spektri_kokous

Kuntosali ja Yoga & Wellness Studio

Liikunta- ja rentoutumismahdollisuudet löytyvät saman katon alta. Duo-talon yläkerrassa sijaitseva tilava ja valoisa kuntosali antaa virtaa arkeen. Kuntosali sekä suihku- ja saunapalvelut ovat Spektrin kaikkien vuokralaisten käytössä 24/7. 

Rentouttava Yoga & Wellness Studio sijaitsee Duo-talossa. Monipuoliset jooga- ja pilates tunnit voi varata kätevästi varausjärjestelmästä. 

Spektri_kuntosali_wellness

Huolto-, siivous- ja turvallisuuspalvelut

Spektrin palveluihin kuuluu ympärivuorokautinen kiinteistöhuolto sekä tasokkaat siivous- ja turvallisuuspalvelut. Siivouspalveluita voi tilata myös yrityksen omiin toimitiloihin. 

Spektri_siivouspalvelu

Autopesula

Spektrin Pilotti- ja Duo-talojen parkkihallissa sijaitsee yrityspuiston oma autopesula. Palveluvalikoimaan kuuluvat autonpesut, sisäpuhdistukset, vahaukset ja renkaanvaihdot työpäivän aikana.

autopesula
Spektri_mainos
Spektri_mainos

Muut palvelumme

Toimistot

Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman toimistokohteita. Suurimmat toimistokohteemme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla.

Lue lisää

Kiinteistövarainhoito

Toimintamallimme perustuu täyden palvelun varainhoitoon, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi.

Lue lisää

Kiinteistösijoittaminen

Tarjoamme asiakkaillemme yksilöidysti strukturoituja, kokonaisvaltaisia kiinteistöinvestointipalveluita. Toimimme monenlaisten konseptien parissa aina erilaisista yhteisyrityksistä rahastoratkaisuihin, pyrkimyksenämme hallita kiinteistöinvestoinnin koko elinkaarta.

Lue lisää