fbpx
Kapyla87 rakennuksen julkisivu parvekkeelta katsottuna

Käpylä 87

Käpylä 87 – Talo täynnä tarinoita

Käpylä 87 on nykyaikainen, mutta historiansa säilyttänyt design-kiinteistö Helsingin Käpylässä. Maineikas kiinteistö sijaitsee vilkkaan Mäkelänkadun varrella. Käpylään on helppo tulla autolla, julkisilla kulkuvälineillä, pyörällä sekä kävellen. 

Käpylä 87 on koti monille erilaisille yrityksille, joita yhdistää intohimo oman liiketoiminnan ja brändin kasvattamiseen ikonisessa, maamerkin aseman saavuttaneessa rakennuksessa. Kiinteistö tarjoaa laadukkaita, tarpeisiin muokattavia työtiloja. Kiinteistön olemassa oleviin vuokralaisiin lukeutuu monipuolisia palveluntarjoajia, kuten kuntosali, tilaussauna, fysioterapia, ravintola ja ruokakauppa.

Kysy vapaita tiloja: 

Mari Mannila

kapyla 87 logo
kapyla 87 logo

Keskeinen sijainti

Käpylä tunnetaan puutarhakaupunkimaisesta, vanhasta rakennusperimästään. Kiinteistö Käpylä 87 on maamerkki Käpylässä, 8100 asukkaan (2019) naapurustossa Helsingissä. Kumpulan, Oulunkylän ja Koskelan väliin jäävä Käpylä sijaitsee viiden kilometrin päässä Helsingin keskustasta pohjoiseen. Lentokentälle on matkaa 16 kilometriä.

Kulkuyhteydet Käpylään on loistavat: raitiotielinjat 1 ja 1A sekä Tuusulanväylää kulkevat bussit pysähtyvät kiinteistön edessä. Lähijunat pysähtyvät 1,5 km:n päässä Käpylän asemalle, josta on 20 minuutin kävelymatka sekä Pasilan asemalle, josta on 7 minuutin matka julkisella liikenteellä. 

kapyla 87 rakennuksen yksityiskohtia julkisivusta

Tarpeisiisi mukautuvia työtiloja 

Käpylä 87 tarjoaa laadukkaita, monimuotoisia työtiloja, jotka räätälöidään aina sopimaan vuokralaisen ja henkilöstön tarpeisiin. Tiloja voi myös yhdistää toisiinsa suurempaa tilaa tarvittaessa. 

Kapyla 87 modernin toimiston havainnekuva

VUOKRATTAVAT TOIMITILAT

Nyt vapaana:

Helsinkiläinen maamerkki

Käpylä 87 on nykyaikainen helsinkiläinen design-klassikko. Nimensä mukaisesti rakennus avattiin virallisesti vuonna 1987. Alun perin talo rakennettiin pääkonttoriksi vuonna 1983 Amer-yhtymälle, teollisuuteen ja kansainvälisesti tunnettuihin merkkituotteisiin keskittyneelle monialayritykselle.

Rakennuksen ohittaa päivittäin katkeamaton työmatkaliikenteen virta, samoin kuin lentokentän ja keskustan välistä pääväylää pitkin lähtevät ja saapuvat ja lentomatkustajat. 

kapyla 87 rakennuksen julkisivu

Monipuoliset kiinteistön palvelut

Käpylä 87:n vuokralaisiin lukeutuu monipuolisia palveluntarjoajia mm. kuntosali, tilaussauna, fysioterapia, ravintola ja ruokakauppa. Läheltä löytyy myös muita palveluita sekä nopea yhteys Helsingin keskustan palveluihin. 

Kapyla 87 havainnekuva toimistosta
kapyla 87 logo

Muut palvelumme

Toimistot

Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman toimistokohteita. Suurimmat toimistokohteemme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla.

Lue lisää

Kiinteistövarainhoito

Toimintamallimme perustuu täyden palvelun varainhoitoon, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi.

Lue lisää

Kiinteistösijoittaminen

Tarjoamme asiakkaillemme yksilöidysti strukturoituja, kokonaisvaltaisia kiinteistöinvestointipalveluita. Toimimme monenlaisten konseptien parissa aina erilaisista yhteisyrityksistä rahastoratkaisuihin, pyrkimyksenämme hallita kiinteistöinvestoinnin koko elinkaarta.

Lue lisää