Trevian on Suomen johtava kaupallisten kiinteistöjen sijoitus- ja varainhoitoyhtiö

Trevian on avainhenkilöidensä omistama riippumaton kiinteistösijoitus- ja kiinteistövarainhoitoyhtiö. Keskitymme toiminnassamme pääasiassa kotimaisiin kaupallisiin kiinteistöihin.

Tarjoamme täyden palvelun varainhoitoa ja strukturoituja sijoituspalveluita sijoituksen koko elinkaaren ajalle. Tuotamme myös aktiivista kiinteistöportfolioiden varainhoitoa ja kehityspalveluita. Palvelumme on suunnattu niin kotimaisille kuin ulkomaisille asiakkaille.

Hallinnoimme n. 1 miljardin euron kiinteistövarallisuutta, ja transaktiovolyymimme on n. 200 miljoonaa euroa. Menestyksekkään työmme kautta olemme vakiinnuttaneet paikkamme Suomen johtavana kaupallisten kiinteistöjen sijoitus- ja varainhoitoyhtiönä.

Perustamisvuodestamme 2012 alkaen olemme kasvaneet nopeasti. Tällä hetkellä työllistämme 50 kiinteistöalan ammattilaista ympäri Suomen toimistoissamme Helsingissä, Espoossa, Oulussa, Kuopiossa, Tampereella, Mikkelissä, Lappeenrannassa ja Rovaniemellä.

Yhtiökumppanimme omaavat syvän ymmärryksen kiinteistörahasto- ja kiinteistövarainhoidosta – alalta kertynyt kokemus kattaa yhteensä yli 100 työvuotta.

Meillä on vahva näyttö toiminnasta paikallisena varainhoitokumppanina ulkomaisille sijoitusyhtiöille.